Benviguda llei mordassa!!!

Afectats Per la Hipoteca: Seguim, sense por. #BienvenidaLeyMordaza

Avui entra en vigor la Llei Mordassa del PP, una llei que pretén atemorir tots els que defensem els nostres drets, els drets de tots. El govern de Rajoy ja va intentar criminalitzar els escarxes de la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques, ha posat al servei del poder financer tots els recursos de l’estat per executar els desnonaments, amb la seva majoria absoluta no va permetre aprovar la ILP de la PAH. Tot i així, aquí seguim amb més força que mai, autotutelant cada dia els nostres drets a través de la campanya Stop Desnonaments, de l’Obra Social de la PAH, fent accions a bancs i impulsant propostes legislatives com les ILP autonòmiques.

Ara pretenen desactivar-nos amb la por a través de la Llei Mordassa, però la veritat és que la miopia del PP no li permet veure que fa temps que vam perdre la por, fa més de sis anys que estem desobeint lleis injustes com les que permeten l’execució dels desnonaments. No ens queda una altra opció que seguir desobeint lleis injustes, durant aquests anys hem generalitzat la pràctica de la desobediència civil no violenta i l’autotutel.la de drets amb un suport social aclaparador, emparades en legalitats superiors com la mateixa constitució o els pactes internacionals que l’estat espanyol ha ratificat.

No tenim por, mai ho hem tingut. No teníem por quan posàvem els nostres cossos davant dels habitatges de qui anaven a ser desnonats, no teníem por quan ens desallotjaven de bancs i administracions per tractar de negociar col·lectivament una dació en pagament o la condonació d’un deute, no teníem por. Les seves multes no ens paren, la ciutadania organitzada perdre la por fa molt de temps. Per tant seguirem parant desnonaments perquè ens hi va la vida en això, seguirem reallotjant a través de l’Obra Social de la PAH a les famílies abandonades per l’estat i lluitarem per tombar la Llei Mordassa. El dia 1/7/15 donàvem la benvinguda a la Llei Mordassa sense por, fent el mateix que cada dia i així continuarem mentre es vulnerin els nostres drets, fins a conquistar-los.

Si es pot!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s