Nota de premsa juny 2015

LA ‪#‎PAHLLEIDA‬ DENUNCIEM L’ACTUACIÓ DE CatalunyaCaixa AMB EL CAS DE ‪#‎MariaVsCX‬
Després de l’acció que vam tenir amb CatalunyaCaixa divendres passat i que es va allargar fins al dissabte de matinada, la família Pah Lleida a una de les accions contra CXde la Maria i el Josep Maria no van obtenir cap resposta, ni trucada, ni ningú del banc es va acostar a les persones que estàvem allà al banc per preguntar perquè hi érem.

Diumenge a la nit vam tornar a empaperar totes les sucursals de CX, i dilluns a la tarda vam rebre una trucada per part de CX en la que ens va oferir una reunió per solucionar el cas. La PAH vam exigir a la sucursal com a mesura de bona voluntat abans d’aquesta reunió, que paressin els embargaments dels comptes de la família. En aquesta trucada, l’interlocutor notificà que no podia assegurar-ho però que no obstant això tornaria a trucar per verificar si s’havia procedit a aquesta paralització. A mig matí del dimarts CX ens convoca per a una reunió per al dimecres.

Per altra banda, el matí del dimarts totes les PAHS de tota Catalunya vam realitzar una acció col·lectiva contra BBVA, per a sol·licitar a aquesta entitat solucionis per a tantes i tantes famílies afectades per culpa de la crisi; solucions com:

1. Dacions en pagament totals sense romanents
2. Condonacions a afectats i avaladors
3. Lloguers socials
4. Negociacions per a la recuperació d’habitatges amb lloguer social
5. Anul·lació del IRPH.

En els últims mesos és coneixement de la societat que CX ha estat absorbida per Blackstone i BBVA.

Per aquesta acció descentralitzada, CX es tornen a posar en contacte amb nosaltres per anul·lar la reunió que teníem per dimecres. Com a motiu de l’anul·lació, CX posa com a pretext que l’acció que es va fer amb BBVA al matí era un altra vegada pel cas de la Maria i el Josep Maria, que si volíem negociar amb ells havíem de parar les accions i la pressió que exercíem sobre ells.
Totes les activistes de la PAH pensem que els únics pressionats són les afectades, amb els embargaments i amb les seves negatives a negociar de les entitats bancàries.
La PAH Lleida, activistes, famílies, afectades i tothom que ens recolza no ens rendirem ni tolerem pressions, amenaces de denúncia ni xantatges. Seguim i seguirem en la lluita per l’habitatge digne!

Pah Lleida a una de les accions contra CX

Pah Lleida a una de les accions contra CX

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s