Debat a la totalitat al Ple del Parlament de la ILP sobre mesures urgents per fer front a l’emergència d’habitatge i pobresa energètica

Avui dijous 9 de juliol es realitzarà el debat a la totalitat al Ple del Parlament de la ILP sobre mesures urgents per fer front a l’emergència d’habitatge i pobresa energètica.CJaGI4YWEAEJCVq

El debat l’obriran els tres portaveus de les entitats promotores de la ILP (Observatori DESC, Aliança contra la Pobresa Energètica i la Plataforma d’Afectats per l’Hipoteca), aproximadamant a les onze del matí, per defensar la urgència de la seva aprovació íntegra. Es podrà seguir en directe al Canal Parlament.

Amb més de 143.000 signatures recollides i una intensa campanya que ha recollit el suport d’una clara majoria social, la ILP contra els desnonaments i la pobresa energètica entra amb força al Parlament per afrontar el tràmit d’esmenes i ser aprovada en el Ple dels dies 22 i 23 de juliol. Convé recordar, que en les reunions mantingudes, tots els grups parlamentaris (excepte el PP) es van comprometre a realitzar esmenes per tal de millorar les mesures de la ILP, en cap cas retallar-les ni desvirtuar-les.

Al finalitzar el debat sobre la ILP es realitzarà una roda de premsa a l’exterior del Parlament amb les primeres valoracions de les esmenes realitzades pels partits.

Convoquem a tothom a donar suport a partir de les 10h a la porta del Parlament.

Avui es pot!

‪#‎LaILPalParlament‬

http://ilphabitatge.cat/ca/dijous-9-juliol-debat-a-la-totalitat-de-la-ilp-al-ple-lailpalparlament/

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s